Annons
Nyheter

Sandra prisad i Las Vegas

Sandra Arvidsson, från Gällstad men nu bosatt i Norge, gjorde kläder av kaffe. I torsdags fick hon pris i Las Vegas för sin skapelse.
Nyheter • Publicerad 2 april 2011
Sandra Arvidsson från Gällstad på prisutdelningen i Las Vegas, längst till vänster på bilden.
Sandra Arvidsson från Gällstad på prisutdelningen i Las Vegas, längst till vänster på bilden.Foto: Privat

UT skrev om Sandras kaffeskapelse i slutet av februari. Hon och hennes två norska klasskompisar Fride Severeide och Cathrine Hellandsvik hade då tillverkat ett antal kläder av kaffekapslar. Då visste hon att hon skulle till Las Vegas för att hämta ett pris i tävlingen Associations for retail environments, i kategorin Speciality food retailer. Men tjejerna fick inte bara priset som de visste de skulle få utan också priset Visual presentation of the year award, en av huvudkategorierna. De andra som tävlade i samma kategori var företag som Levis flagship store i London, Apple och 200 years of fashion i Mexico city.

– Vi fattar inte hur stort det här, men tydligen ganska stort eftersom vi blev gratulerade av väldigt många människor. Vi fick upp på scenen och hålla tal. Kul var det i alla fall, säger en nöjd Sandra Arvidsson.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons