Annons
Nyheter

Grimsås segersvit bruten

Sju raka segrar och noll insläppta mål. Mot Brämhult sprack den fina sviten. Grimsås fick se sig besegrat med 2-1 på hemmaplan.
Nyheter • Publicerad 31 maj 2011

Kampen mot Brämhult blev ingen rolig historia för Grimsås. Första förlusten i serien inkasserades efter en strid där tränaren Dony Milutinovic fick klara sig utan tongivande spelare som Senad Zulovic, Saim Rrustemi, Morgan Örn och Nemanja Tosic.

– Ändå höll vi jämna steg med Brämhult. Hade vi haft ordinarie lag hade vi lätt tagit matchen. Men vi var alldeles för dåliga och jag är riktigt besviken för att killarna som varit med ett tag inte tar sitt ansvar och visar var skåpet ska stå, säger Milutinovic.

Annons

Det var en ganska chansfattig tillställning lagen emellan. Med timmen spelad av matchen hade Brämhult ledningen med 2-0. Första målet fick gästerna in på en hörna och sedan blev de tilldömda en straff.

– De gör mål på våra misstag. Jag tror det var Robin (Bergström) som orsakade straffen. Vi gjorde ett fatalt misstag på mitten där vi drällde med bollen och de fick då ett friläge.

Grimsås fick in en reducering med sex minuter kvar att spela. Men Milorad Markelics mål blev hemmalagets enda i kampen.

– Vi var aldrig nära en kvittering. Det var en fullt rättvis seger i en match där båda lagen var dåliga. Men Brämhult var mindre sämre än vad vi var.

Grimsås-Brämhult 1-2 (0-1)

Mål: 0-1 (22) Patrik Svantesson 0-2 (60) Jasem Baluchi, straff, 1-2 (84) Milorad Markelic

GIF:s lag: Robin Bergström - Simon Lagerström, Joakim Alexandersson, Milorad Markelic, Eric Karlsson - Robert Björk, Jonatan Jungmalm, Emil Nord - Tomas Karlsson, Bojan Banjac, Nicola Tosic

Avbytare: Robin Ekdal, Milan Babic, Joakim Remstam

Joakim Alexandersson

Milorad Markelic

Robin Bergström

UT-delade av Dony Milutinovic

Labrini Stavrekas
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons